آسیب به موجودات زنده غیر هدف ارتقای تنوع زیستی کشاورزی می تواند مبنای امنیت غذایی پایدار باشد، از طریق شناسایی و حفاظت از محصولات و گونه های جدید با محتوای تغذیه ای مهم و سازگار با مناطق کشاورزی اقلیمی محلی.
بنابراین، پروژههای ارزشگذاری محصولات سنتی مانند گردو تازه با پوست قهوه ای برای بهبود زنجیرههای عرضه محصولات کشاورزی محلی و ایجاد ارزش منحصربهفرد برای مصرفکنندگان مرتبط هستند.
در واقع، آگاهی مصرفکنندگان و تقاضای رو به رشد دائمی برای غذاهای مفید و باکیفیت، مانند گردو و آجیل به طور کلی، کشاورزان را به سرمایهگذاری بیشتر در بخش خشکبار تشویق میکند.
بر این اساس، شرایط فعلی برای ترویج کشت گردو در قلمرو ایتالیا مساعد است و توسعه بازار محلی و با کیفیت بالا را تشویق می کند.
مطالعه حاضر در “پروژه NoBle” برای ارزش گذاری ارقام گردو سنتی در منطقه آلپ ایتالیا در ترنتینو، با هدف ارائه یک آزار و اذیت جامع از الحاقات منحصر به فرد و معمولی گردو در این قلمرو انجام شد.
بنابراین، یک رویکرد چند رشته ای برای موارد زیر اعمال شد:
(من) ویژگی ژنتیکی “Bleggiana” و الحاق محلی Franquette. نشانگرهای تکرار تک توالی (SSR) و پلیمورفیسم تک نوکلئوتیدی (SNP) برای تعیین ژنوتیپ تودههای محلی از ترنتینو و دو توده گردوی محبوب ایتالیایی استفاده شد.
این دومیها فلترینا هستند که فقط در ناحیه کوهستانی فلتره در منطقه ونتو وجود دارد و سورنتو که در سراسر شبه جزیره سورنتو در منطقه کامپانیا گسترده شده است.
به منظور درک چگونگی ارتباط آنها با یکدیگر، هم در سطح محلی و هم در سطح جهانی، ارقام تجاری بین المللی نیز ژنوتیپ شدند.
(ii) نمایههای تغذیهای و فرار متمایز را برجسته کنید که به طور منحصربهفردی گردو «Bleggiana» و «Franquette» محلی را در مقایسه با «Lara»، یک رقم تجاری که اخیراً در همان منطقه کشت معرفی شده است، برای افزایش عملکرد تعریف میکند.
(iii) نگرش ها و ترجیحات مصرف کنندگان را از طریق آزمون پذیرش مشتری بررسی کنید.
طبق دانش ما، کار حاضر اولین نمونه از توصیف گسترده انواع میوه های آجیل سنتی را برای افزایش ارزش و ارتقای علمی آنها ارائه می دهد.