کنجد سفید فله بخورید تا دچار کمبود آهن نشوید

کنجد سفید فله در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان از جمله آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی می روید. مردم آن را برای دانه‌های خوراکی‌اش می‌کارند، که افزودنی‌های محبوب بسیاری از غذاها در سراسر جهان است.

گیاه کنجد، Sesamum indicum، دانه هایی تولید می کند که حاوی پروتئین، فیبر و چربی های سالم هستند. دانه های کنجد همچنین کلسیم، ویتامین های گروه B، ویتامین E و آنتی اکسیدان ها را تامین می کند.

مردم می توانند دانه های کنجد را همانطور که هستند بخورند، آن را به عنوان یک ماده غذایی به وعده های غذایی اضافه کنند یا از روغن دانه کنجد در پخت و پز استفاده کنند.

تاهینی که مردم برای تهیه هوموس و سایر غذاها از آن استفاده می کنند، خمیری است که از دانه کنجد تهیه می شود.

در این مقاله، ما به فواید و خطرات بالقوه دانه کنجد برای سلامتی نگاه می کنیم و توضیح می دهیم که چگونه افراد می توانند آن را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

پروتئین
مارتین هوسپاچ/ گتی ایماژ
دانه های کنجد منبع خوبی از پروتئین هستند. یک قاشق غذاخوری یا 9 گرم (گرم) دانه کنجد حاوی 1.60 گرم است. منبع مطمئن پروتئین یک قاشق غذاخوری یا 15 گرم تاهین، 2.55 گرم پروتئین فراهم می کند.

پروتئین به استخوان ها، ماهیچه ها و بافت های بدن کمک می کند سالم بمانند. نقش کلیدی در رشد دارد.

در اینجا با سایر منابع خوب پروتئین آشنا شوید.

کلسیم
دانه های کنجد منبع خوبی از کلسیم هستند. یک قاشق غذاخوری دانه کنجد 87.80 میلی گرم (میلی گرم) کلسیم دارد. یک قاشق غذاخوری تاهینی حاوی 63.90 میلی گرم منبع مطمئن این ماده معدنی است.

کنجد

منبع معتبر مؤسسه ملی بهداشت (NIH) مصرف روزانه 1000 میلی گرم کلسیم را برای افراد 19 سال و بالاتر توصیه می کند. زنان بالای 51 سال و مردان بالای 71 سال به 1200 میلی گرم نیاز دارند، در حالی که افراد 14 تا 18 سال به 1300 میلی گرم روزانه نیاز دارند.

کلسیم یک ماده معدنی ضروری برای حمایت از سلامت و عملکرد موارد زیر است:

ماهیچه ها
هورمون ها
رگ های خونی
اعصاب
سیگنال دهی سلولی
در اینجا با سایر منابع خوب کلسیم آشنا شوید.

ویتامین های گروه B
دانه‌های کنجد منبع خوبی از ویتامین‌های گروه B هستند و 100 گرم آن حاوی منابع مورد اعتماد است:

تیامین 0.791 میلی گرم
ریبوفلاوین 0.247 میلی گرم
نیاسین 4.515 میلی گرم
اسید پانتوتنیک 0.050 میلی گرم
ویتامین B6 0.790 میلی گرم
فولات 97 میکروگرم
بدن نمی تواند بیشتر ویتامین های B را ذخیره کند، بنابراین افراد باید ویتامین های B را به طور منظم از رژیم غذایی دریافت کنند.

ویتامین های B ضروری هستند زیرا مواد مغذی موجود در غذا را به انرژی تبدیل می کنند که بدن می تواند از آن استفاده کند. ویتامین های B همچنین از رشد سلولی و تولید گلبول های قرمز خون حمایت می کنند.