استفاده از لنت ترمز دیسکی روغنی دوچرخه در ساخت ماشین لامبورگینی

متغیرهای زیادی با لنت ترمز دیسکی روغنی دوچرخه هم برای Road و هم MTB وجود دارد. نه تنها باید لنت دیسکی با شکل درست و متناسب با کالیپر ترمز خاص خود را تهیه کنید، بلکه باید انتخاب کنید که از چه نوع ترکیبی می خواهید لنت ساخته شود.

شکل
کالیپرهای ترمز مختلف شکل های متفاوتی دارند و روش های متفاوتی برای نگه داشتن لنت ها در جای خود دارند. خوشبختانه، به دست آوردن پد شکل صحیح بسیار واضح است.

به نام ترمز خود نگاه کنید (معمولاً روی مخزن اهرم و/یا بدنه کالیپر نوشته شده است) و سپس یک لنت دیسکی به همین نام پیدا کنید. اگر نام مدل کاملاً مطابقت ندارد یا ناقص است، پدهای موجود خود را بیرون بیاورید و شکل آنها را در مقایسه با شکل پدهای جایگزین احتمالی بررسی کنید.

ترکیب
اینجاست که گیج کننده می شود. اساساً سه نوع ترکیب لنت ترمز وجود دارد، اگرچه برخی از تولیدکنندگان با استفاده از کلمات کلیدی جدید یا اصطلاحات شبیه به صدا همه چیز را اشتباه می گیرند.

سه نوع ترکیب اصلی عبارتند از: متخلخل، آلی و نیمه فلزی.

پدهای پخته شده را گاهی “فلزی” یا “فلزی” می نامند. پدهای ارگانیک گاهی اوقات “رزین” نامیده می شود.

هر کدام از این سه ترکیب مزایا و معایب خاص خود را دارند. آنها لنت ترمز مناسبی برای هر سوار یا نوع سواری ندارند.

مزایا و معایب هر ترکیب
شما نمی توانید واقعاً با نگاه کردن به آن بفهمید که یک پد چه ترکیبی است (خب، مگر اینکه به هر حال یک گیک واقعی پد باشید!) بنابراین برای کسب اطلاعات باید توضیحات محصول یا بسته بندی را به دقت بررسی کنید.

لنت ترمز

جوانب زینتر شده

آنها بیشترین دوام را دارند.
مواد پد می تواند دمای بسیار بالا را تحمل کند.
آنها لعاب نمی کنند.
آنها قدرت زیادی در قدرت نهایی نهایی دارند (چیزهای DH با سرعت بالا).
معایب متخلخل

آنها برای خوابیدن به سن و سالی نیاز دارند.
دمای بالا می تواند باعث از بین رفتن سیستم های روغن معدنی در فرودهای طولانی مدت شود.
آنها فاقد احساس گاز گرفتن اولیه هستند.
می تواند پر سر و صدا باشد.
جوانب مثبت ارگانیک

سریع در رختخواب.
احساس گاز اولیه و مدولاسیون بسیار خوب.
سر و صدای کمتر.
آنها گرمای زیادی را به سیستم های روغن معدنی منتقل نمی کنند.
مضرات ارگانیک

به اندازه زینتر ماندگاری ندارد، به خصوص در شرایط مرطوب.
قدرت کمتر در قدرت نهایی نهایی (چیزهای DH با سرعت بالا).
می تواند لعاب بیش از حد.
حرفه ای های نیمه فلزی

اکثر بهترین قطعات از ترکیبات متخلخل و آلی. آنها اساساً پدهای آلی هستند که مواد پخته شده به آنها اضافه شده است.
قدرت نهایی نهایی خوب.
احساس لقمه مناسب و مدولاسیون.
ماندگاری خوب.
معایب نیمه فلزی

می تواند لعاب بیش از حد.
همه ترکیبات نیمه فلزی یکسان نیستند. برندهای مختلف نسبت مخلوط متخلخل به آلی متفاوتی خواهند داشت.
معمولا کمی گران تر است.
کدام نوع را باید بخرید؟
بستگی دارد.